Malgrat que totes les enquestes que darrerament s’han publicat pronostiquen un suport majoritari a la independència de Catalunya, un dels reptes que el moviment independentista afronta de cara a assolir un suport incontestable al procés d’alliberament nacional és convèncer els indecisos. Amb la voluntat d’explicar els avantatges de la independència i fer-ho d’una manera planera, David Vila i Ros ha escrit I si parlem amb el veí del segon? la independència explicada als indecisos, un llibre que l’ANC, CDC i ERC presenten avui a la Biblioteca de Sentmenat (20 h).
L’independentisme està esdevenint un dels moviments més actius de la vida sentmenatenca. Després del gran èxit de la Via Catalana, organitzada per l’ANC, que va mobilitzar centenars de sentmenatencs, i del també exitós Correllengua d’aquest cap de setmana, organitzat pel Renadiu, l’ANC, CiU i ERC s’uneixen avui per presentar un nou llibre amb un objectiu molt clar, convèncer aquelles persones que encara dubten sobre els avantatges que suposaria que Catalunya esdevingués un estat independent. El llibre, escrit pel dinamitzador lingüístic i economista sabadellenc David Vila i Ros i il·lustrat per Toni Il·lustració, no podia portar un títol més descriptiu i explícit: I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos.
Aquest llibre il·lustrat, breu i concís, s’adreça als independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi, però sobretot, a aquelles persones que encara no s’han posicionat «i que són les que han d’acabar creant la majoria social que ens dugui a la República Catalana».
Aquest vespre, presentació a la Biblioteca
Si en voleu saber més, avui a les 8 del vespre, la sala Noble de la Biblioteca acollirà la presentació del llibre. Una presentació a càrrec de l’autor, David Vila i Ros, i que compta amb el suport de les seccions locals de l’ANC, ERC i CiU.
David Vila i Ros (Sabadell, 1977)
David Vila és dinamitzador lingüístic, escriptor i economista. És vicepresident d’Òmnium Cultural de Sabadell i de Tallers per la Llengua. Autor de diversos llibres com el recull de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010) i l’assaig Català a la carta (Setzevents, 2012). Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i actualment escriu al setmanari La Directa, la revista Lletres i el seu blog Malgrat la boira.